kolmapäev, 3. juuli 2019

Nina Lacour “Meiega on kõik korras”

Nina Lacour “Meiega on kõik korras”, 216 lk. Päikese Kirjastus, 2018. 

Väljakutseteema nr 5: 2018. aastal ilmunud populaarne noorteromaan. 

Seda tüüpi raamat, millega alguses ma ennast kuidagi vedama ei saanud… aga mis lõpuks sai lõpuni loetud paari tunniga :D. Ja eriti hästi olid mu meelest siin edasi antud erinevad situatsiooni- ja tunnetekirjeldused, just need viiekümne-halli-varjundi-sõbrannasuve omad… :P.

Raamatutuvustus ise avab oma sisu nii: Marin pööras oma vanale elule selja ja lahkus kellelegi sõnagi lausumata. Keegi ei tea tõde nende viimaste nädalate kohta. Isegi tema parimal sõbral Mabelil pole aimu, mis juhtus. Kuigi Marin on põgenenud Californiast tuhandete miilide kaugusele New Yorki, igatseb ta maailma, mis vanaisa surma järel kokku varises. Nüüd, mitu kuud hiljem, on ta üksinda talvevaheajaks tühjaks voolanud ühiselamus ja ootab külla Mabelit. Marin peab silmitsi seisma kõigega, mis on ütlemata jäänud, ning lõpuks astuma vastu üksildusele, mis on end tema südames sisse seadnud.

Kiire ja lihtne lugemine, paras kätte võtta puhkuse ajal rannas või võrkkiiges patareide laadimise kõrvale kui pead millegi hoopis raskemaga koormata ei taha :). 

PS. Postitus sai väga lühike aga no nii läheb, kui raamatu läbisaamise ja kokkuvõtte kirjutamise vahele jääb enam kui nädal..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.