pühapäev, 18. november 2018

Kingileid :)

Oi ma olen elevil, leidsin enda arvates nii vinge jõulukingi tüdrukutele... St superkaunite piltidega raamatu, pealkirjaga "20 erakordset tüdrukut kes muutsid maailma". Nu seitsmestel võiks ju olla  äge lugeda nt Coco Chanelist või Marie Curiest või Valentina Tereškovast ning sellest, kuidas nad ise ennast erakordseks lapsepõlves ei pidanud, ent täiskasvanuna saatsid korda väga suuri tegusid? Ja tegelikult, isegi kui need nimed neile hetkel midagi ei tähenda, siis laiema teadmise edaspidiseks annavad ju ikka. Lisaks: lasteraamatu kaudu tutvustada lastele ülalnimetatute kõrval veel Nobeli auhindu võitnud keemikut-füüsikut, paleontoloogi, pakistanlannast naiste õiguste eest seisjat, loomakaitsjat jne on mu meelest ikka väga vahva idee pluss boonuseks tõepoolest on raamatus tõepoolest lihtsalt su-per-ilusad pildid. Oeh, oleks juba jõulud, tahaks kangesti näha, (kas ja) kuidas see raamat kingigisaajatele sama suurt rõõmu pakub  kui kingi leidjale... :).

Ps. Eelmisel aastal said tüdrukud kingikotist samuti raamatu, tol korral "Printsesside kauni maailma". Ka selles raamatus on väga kaunid illustratsioonid, samas tekst ei olnud selline, mida väga lihte ette lugeda... Kaks korda aasta jooksul valisid nad siiski raamatu ka õhtujuturaamatuks ja siis lugesime seda 12 õhtul järjest (just nii paljude erinevate printsesside seiklustest on raamatus juttu). 


Aga üldiselt jah, hetkel konkurentsitult lemmikule ja telekast tuttavate tegelaskujudega My Little Pony "Suurele juturaamatule" on keeruline neile ikka samaväärset alternatiivi leida... :D. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.